Szerezd meg azokat a csöveket, amelyek segítségével újra minden a régi

Összefoglalva, azt szeretnénk, hogy biztosak legyünk abban, hogy tudod, mi az összes zaj, amit a pincéből hallasz. Néhány zaj normális lehet, egyesek azt jelenthetik, hogy komolyabb problémák. Remélhetőleg ez a cikk segít abban, hogy meghatározza, hogy milyen problémákra van szükség azonnali válaszadásra.

Szerezd meg azokat a csöveket, amelyek segítségével újra minden a régi


Tudatában volt-e, hogy a 80 psi fölötti víznyomás valójában a vízvezeték-rendszerben hangos zavaró hangot okozhat? Ez könnyen megoldható egy olyan szelep beszerelésével, amely beállíthatja a bejövő víznyomást. Nagyszerű szakértői tippekért nézze meg a cikk többi részét.

Kerülje a fagyasztott csöveket ezen a télen! Tartsa a csaptelepből csepegő kis csepegtetőt, és a szigeteletlen csöveket habbal vagy újsággal tekerje be. Ha lehetséges, tartsa nyitva az ajtókat a fűtött és fűtött helyiségek között. Egy fűtetlen területen, például garázsban vagy mosókonyhában, tartson egy kis fűtőtestet a csövek mellett. Ne felejtsd el ezt megtenni, mielőtt az első hideg csapások találhatók.

A fagyasztott csövek megakadályozása érdekében mindig tartsa a házban lévő lakótereket fagyasztás felett, még akkor is, ha nem vagy otthon. Bármilyen kitett csövet szigetelni kell a kültéri hőmérséklet ellen. Ha a környező hőmérséklet a csövek körül fagyosodik, a csövek is fagyhatnak. A legjobb eset esetén várni kell, amíg felengednek, hogy a víz ismét futhasson. A legrosszabb eset az lenne, ha felrobbantak volna, vízkárokat okoznak és nagy javítási számlát készítenek.

Ne használjon kemény tisztítószereket a WC-jén, mint például a tartályban lévő cseppentő tisztító füleket. Amikor ezek a fülek majdnem teljesen feloldódnak, akkor mi marad a tálcából a fülből. Ekkor eltömődhet a WC portjainak lyukai, megakadályozva, hogy a WC megfelelően öblítsen. Hónapokig eltarthat ez a törmelék az említett lyukakban.

Ne tegye a kezét a szemétbe, hogy eltávolítson egy eltömődést. Ez potenciálisan káros lehet. Mindig használjon fogószerszámokat, hogy kiszabaduljon az elakadt anyagból. A fogók használata sokkal biztonságosabb, és gondoskodni fog arról, hogy a keze ne vágja le az adagoló éles pengéit.

Állítsa be a melegvíz-melegítő hőmérsékletét, amely nem haladja meg a 120 fokot. Ez segít megtakarítani az energiát, és megakadályozza, hogy a víz túlságosan forróvá váljon és potenciálisan megfertőzze valaki a háztartásban. Az idősebb modelleket, amelyek nem rendelkeznek hőmérséklet-beállítással, közepes értékre kell állítani.

Ha van egy zuhanyfej, amit cserélni szeretne, cserélje ki a megfelelő minőséget. Az emberek megvásárolják a legolcsóbb opciót, ami azt gondolja, hogy megteszi a szükséges munkát. Az olcsó zuhanyfejek hajlamosak könnyen eltörni, ezért győződjön meg róla, hogy megkapja, amit fizet.

Ha a szennyvízcsatornáját biztonsági másolatok készítik, vannak olyan dolgok, amiket tehetünk a hibaelhárítás és a tisztítás érdekében, beleértve a berendezések bérbeadását, mint a fővezeték kábel. Ez azonban gyakran nem gondoskodik a problémáról. A szakembernek meg kell vizsgálnia a problémát, majd kameramódszerrel, és alaposan tisztítania kell a fővonalat.

Ne felejtse el ellenőrizni a vízmelegítő hőmérsékletét a házban, különösen, ha hosszabb ideig tervezi elhagyni. A hőmérsékletet nem szabad 120 foknál magasabbra tartani, ami csökkenti az energiafelhasználást, és megakadályozza a rendszer kiégését.

Mindenkinek tudnia kell, hogy hol van a fő vízzáró szelep. Tudva, hogy hol találja meg ezt a szelepet, akkor a csőszakadás, a kád vagy a WC túlcsordulása vagy más vészhelyzet esetén leállíthatja a vizet.

Összefoglalva, azt szeretnénk, hogy biztosak legyünk abban, hogy tudod, mi az összes zaj, amit a pincéből hallasz. Néhány zaj normális lehet, egyesek azt jelenthetik, hogy komolyabb problémák. Remélhetőleg ez a cikk segít abban, hogy meghatározza, hogy milyen problémákra van szükség azonnali válaszadásra.