IPhone-tippek és trükkök egy új generáció számára

IPhone-tippek és trükkök egy új generáció számára

 

Az iPhone-t használó emberek többsége azt mondaná, hogy ez a legjobb dolog, ha hosszú időn keresztül kommunikációval találkozunk. Van valami ötleted miért? Ez a cikk tele van nagyszerű információkkal, amelyek bemutatják, milyen csodálatos az iPhone, valamint tippeket és tanácsokat nyújt, amelyek segítenek a legtöbbet kihozni iPhone-odból.

 

Most ejtetted bele vadonatúj iPhone-od a mosogatóba vagy a tóba? Ne aggódj! Ne kapcsold be a telefont. Ehelyett töröld szárazra törölközővel, amennyire csak tudod. Ne használj hajszárítót. Ezután tedd a telefont egy kis rizzsel töltött fehér tasakba, és hagyd egy éjszakán át pihenni. A rizs felszívja a benne maradt vizet.

 

Ha sokat gépelsz az iPhone készülékeden, fontold meg a befektetést egy külső billentyűzetbe. Számos vezeték nélküli modell érhető. Megkönnyítik a dokumentumok, e-mailek és más hasonló dolgok beírását. Néhány billentyűzet akár kettős célt is szolgálhat, mivel az iPad-del és az iPhone-nal egyaránt használhatók.

 

Meg akarod hosszabbítani az akkumulátor élettartamát? Néhány különböző módon megteheted azt. Egy dolog, amit tehetsz, az a fényerő csökkentése. Ezenkívül kapcsold ki a vezeték nélküli rádiókat, ha éppen nem használod őket. Ez hosszabb akkumulátor-élettartamot eredményezhet.

 

Nem kell megnyomni a Shift gombot a mondat végén. A telefon automatikusan nagybetűvel jelöli a szóköz után következő végződő írásjel utáni szót. Ezt a funkciót felülírhatod a Beállítások menüben, az Általános menüpont alatt, és a Billentyűzet elemre lépve. Keresd meg az Automatikus nagybetűket, és kapcsold ki.

Rosszul vagy a bosszantó "szavak javaslata" miatt, amikor szöveget vagy e-mailt próbálsz beírni a készülékbe? Ez a probléma könnyen megoldható. Ha van olyan javaslat, amelyet nem szeretnél elfogadni, egyszerűen érintsd meg a szó végén található kis "X" -t.

 

A gyorsabb fotózáshoz érintsd meg kétszer az iPhone otthon gombját, és megjelenik egy kamera ikon. Érintsd meg újra, és azonnal hozzáférést biztosít a kamerához. Pillanatképet készíthetsz a telefon hangerő (fel) gombjával vagy a fejhallgató vezetékén. A képernyő lehetővé teszi a nagyítást.

 

Irányítsd az iPhone zenéjét anélkül, hogy a zenei alkalmazásba mennél, egyszerűen csúsztasd jobbra az alkalmazássávot. Ott egy mini zenevezérlő rendszert kapsz, amely tartalmazza a lejátszást és a szünetet, a következő és az előző gombokat. Akár gyorsan is hozzáférhetsz bármilyen alkalmazáshoz, amely éppen ugyanazon a területen játszik zenét.

 

Fel kell keresned egy éttermet vagy egy orvosi rendelő számát? Nyisd meg a Safarit, és végezz helyi keresést. A Safarinak fel kell ismernie a telefonszámokat, és lehetővé kell tennie, hogy megérintsd őket. Ha így teszel, az iPhone tárcsázza a számot. Ez működik az e-mailben elküldött számoknál is.

 

Ha mindig hiányoznak a legjobb fotók a túl sok iPhone gombnyomás miatt, hogy elérje a kamerát, szokja meg, hogy az iPhone zár képernyőn keresztül fér hozzá a kamerához. Egyszerűen csúsztasd felfelé az ujjad a kamera ikonján, és azonnal megnyílik a fotóalkalmazás. Nincs több gombnyomás és elvesztegetett másodperc!

 

Ha wi-fi-t keresel laptopodhoz, akkor iPhone-od személyes hotspotokká alakíthatod. Ez alapvetően wifivé változtatja a 3G jelét, amelyet bármely más digitális eszköz használhat az internetre való bejelentkezéshez. Néhány szolgáltató felszámolja ezt a képességet, ezért vizsgáld meg, mielőtt megpróbálod.

 

Az iPhone annyira elterjedt, hogy szinte minden mobiltelefon-felhasználónak van ilyen. Lehet, hogy hallottad a hype-ot és megkérdőjelezted. Remélhetőleg ez a cikk egyértelművé tette, miért olyan csodálatos az iPhone, mint ahogy azt mindenki mondja.

A mobiltelefonok vásárlása egyszerű, ha ismeri ezeket a tippeket

A mobiltelefonok vásárlása egyszerű, ha ismeri ezeket a tippeket



Ma mindannyian jobban meg kell értenünk a mobiltelefonokat. Az a tény, hogy szükségünk van rájuk a munkához, a játékhoz és a kapcsolattartáshoz a családunkkal. Ebben az időpontban soha nem maradhat ki a kommunikációból. Ha többet szeretne megtudni a mobiltelefonokról, olvassa el a cikkben található szakértői tanácsokat.

Fontos, hogy egyszer-egyszer alaphelyzetbe állítsa a telefont, hogy biztosítsa a memóriát az olyan programokból, mint a Facebook és a Twitter, és törölje a tárhelyet. Ez segíthet a telefon jobb teljesítményében, ha rendszeresen használja.

Vigyázzon, ne nézzen túl sok videót, miközben mobiltelefonját a wi-fi tartományon kívül használja. Havi terved valószínűleg adatkorlátokkal rendelkezik. Átfuthatod a limitedet és jelentős összegeket gyűjthetsz anélkül, hogy észrevennéd. Ha úgy találja, hogy gyakran túllépi a határait, érdemes lehet egy másik tervet megvizsgálnia.

https://teherautoberlesbp.cafeblog.hu/2020/10/03/legyen-mobiltelefon-power-user-ezekkel-az-otletekkel/
https://bitumenemulzioismerteto.cafeblog.hu/2020/10/03/mobiltelefonos-tippek-trukkok-es-tanacsok-amelyek-segitenek-a-legtobbet-kihozni-a-keszulekbol/
https://seostrategies.cafeblog.hu/2020/10/03/mobiltelefonos-tippek-amik-hasznosak-lesznek/
https://howtoinvestrealestate.cafeblog.hu/2020/10/03/mobiltelefonok-amit-most-tudnia-kell/
https://tricksrealestatebudapest.cafeblog.hu/2020/10/03/ossze-van-zavarodva-a-mobiltelefonok-sokasaga-miatt-olvassa-el-ezt-a-tanacsot/

Óvakodjon a gyenge mobiltelefon-vételi helyektől. A rossz jel nem csak bosszantó, hanem az akkumulátor valódi lemerülését is jelenti. Még akkor is, ha nem használja a mobiltelefonját, a gyenge mobiltelefon-vételnek kitett területen bekapcsolva teljesen lemerülhet az akkumulátor.

Ne feledje, hogy a mobiltelefonok idősebb korukban általában elveszítik a sebességüket. A szoftver frissítése minimalizálhatja ezeket a problémákat. Az újabb telefonok sokkal jobb frissítésekkel bírnak. Rövid idő alatt az új frissítések felülkerekedhetnek egy régebbi telefonon.

Távolítsa el a telefont, ha növelni szeretné a memóriáját. Ez azt jelenti, hogy eltávolítja a vállalat összes témáját, logóját és képét, amelyhez kapcsolódik, ami több lehetőséget kínál csengőhangok és képek vásárlására más mobiltelefon-szolgáltatóktól.

Összehasonlító üzlet a szomszédos üzletekben, mielőtt megvásárolná új mobiltelefonját. Tartsa a kezében a különféle modelleket, és próbálja ki őket. Nagyobb esélye van arra, hogy igazán kedvelje.

Ha van okostelefonja, vegye figyelembe, hogy valószínűleg néhány éven belül ki kell cserélni. A számítógéphez hasonlóan a mobiltelefonok is folyamatosan használják a memóriát, és újabb operációs rendszerekre van szükségük. Végül okos telefonja elavulttá válik, és nem lesz memória, vagyis a telefon nem fog megfelelően működni.

https://learnrealestateinvesting.cafeblog.hu/2020/10/03/ne-aggodjon-tovabb-a-mobiltelefonja-miatt-olvassa-inkabb-el-ezt/
https://aboutrealestatequickly.cafeblog.hu/2020/10/03/minden-amit-tudnia-kell-a-mobiltelefonokrol-es-az-elofizetesekrol/
https://agyipoloskaescsotanyirtas.cafeblog.hu/2020/10/03/kivalo-mobiltelefon-tippek-amelyekrol-tudnia-kell/
https://villanyszerelobudapest.cafeblog.hu/2020/10/03/hasznos-tippek-a-mobiltelefonokrol/
https://iphoneszervizbudapestiphone6skijelzocsere.cafeblog.hu/2020/10/03/a-legfontosabb-mobiltelefon-informaciok-amelyeket-ismernie-kell/

Ha okostelefont szeretne vásárolni, győződjön meg róla, hogy először erre van szüksége. Az okostelefonok meglehetősen drágák, de meglehetősen keveset kínálnak a pénzért. Ezért csak akkor válasszon egy alap telefon helyett, ha szüksége van rá. Ha a válasz nem, akkor egy okos telefon minden esetben magasabb árcédulát és drágább díjakat kínál. Lehet, hogy nem ez a megfelelő az Ön számára.

Próbáljon meg beszerezni egy mobiltelefont távoli kulcs nélküli belépéssel. Ez jól jöhet, ha a kulcsait bezárja az autóba. Kezdje azzal, hogy telefonon felhív egy otthoni személyt. Ezután tartsa a telefont egy lábnyira az autó ajtajától. Nyomhatják meg és tartsák lenyomva a kinyitó gombot a mobiltelefonjuk közelében. Az autónak ki kell oldania.

Még az Egyesült Államok elnöke is elismerte, hogy a mobiljára támaszkodik. Bár fizethet másoknak, hogy mindent tudjanak a készülékről a nevében, az Ön feladata, hogy megtanuljon mindent, amit csak tud. Amikor megérted, hogy a mobiltelefon mit tehet érted, meg tudod valósítani.