Hogyan lehet megállítani a szivárgó csaptelepet utólagos vízszigetelés Önnek

Hogyan lehet megállítani a szivárgó csaptelepet utólagos vízszigetelés Önnek


A sikeres utólagos vízszigetelés tippeinek gyűjteménye tökéletes kiindulópontot jelent a kezdők számára. Az alábbiakban egy ilyen gyűjtemény található, amely remélhetőleg elősegíti a lelkes kezdő profit, ha utólagos vízszigetelésről van szó.

Ha a csövek becsapódnak, amikor bekapcsolják a vizet, és az összes csövet megfelelően rögzítették, akkor adjon hozzá néhány hevedert, vagy csöveket gumi takaróval párnázva. Előfordulhat, hogy mindkettőt meg kell tennie. Ügyeljen arra, hogy ha van rézcsövek, akkor nem horganyzott hevedereket használ.

Ne használjon folyékony tisztítószereket, amelyek eltömődését tervezték. Ezek a tisztítószerek károsak és károsíthatják a csöveket, mivel megszüntetik az eltömődést. A káros folyadékok helyett használjon dugattyút vagy utólagos vízszigetelés kígyót. Ezek sokkal hatékonyabbak és nem károsítják a csöveket.

A hátsó udvarban lévő fából származó gyökér valódi fejfájást jelenthet, amikor utólagos vízszigetelésről van szó. Győződjön meg róla, hogy ha van nagy fa vagy bokor, vagy valamilyen növény, nagy gyökérzettel, akkor kérdezze meg utólagos vízszigetelés társaságát gyökérgyilkosítóktól. Leöblítheti ezeket a WC-vel, és megölheti azokat a gyökereket, amelyek esetleg akadályozzák a csöveket, és sok pénzt takaríthat meg önnek, ha megállítja a biztonsági másolatot, mielőtt ez megtörténik.

Győződjön meg arról, hogy mindenki, aki a házában lakik, tudja, hol található és használhatja a fő víz elzáró szelepet, ha a robbantási cső vészhelyzetbe kerül. Ez különösen akkor fontos, ha olyan helyen él, ahol a csövek lefagyhatnak. Szánjon rá egy percet arra, hogy megmutassa családtagjainak, hol van a szelep, és hogyan lehet azt megfelelően lezárni.

Ha azonban összekever egy csésze ecetet és egy csésze szódabikarbónát, és minden hónapban eljuttatja őket a kád csatornájába, az áramlás zavartalanul zajlik. Ezután dugja le a lefolyót, vagy takarja le mosókendővel, mivel a két vegyi anyag reagálni fog egymással. Várjon egy ideig, majd kövesse nyomon forró forró vízzel. Ennek az eljárásnak képesnek kell lennie a haj- és szappancső tisztítására.

A helytelenül felszerelt tömlő a konyhai mosogatóból a mosogatógépbe vezetheti a nem kívánt vizet a mosogatógépbe. A tömlőnek dombszerűen kell futnia, hogy elkerülje a víz keveredését. Gondoljon a St. Louis-boltívra - kezdje el a mosogatóval, menjen fel a tömlővel felfelé, majd lefelé, mielőtt csatlakoztatná a mosogatógépet. Ilyen módon csak a nyomás alatt álló víz vezethet keresztül a tömlőn. A szivárgás nem jelent problémát.

Ha bármelyik eszköz lefolyása hosszabb ideig vesz igénybe a vizet, akkor a körülmények súlyosságától függően előfordulhat, hogy csöveit szakmailag tisztítani kell. Mielőtt ezt megtenné, számos különböző termék kipróbálható. Néhányuk professzionális ereje, és minden terméket óvatosan kell használni.

Nos, remélhetőleg a fent említett tippeket tartalmazó gyűjtemény elegendő volt ahhoz, hogy nagyszerű kezdést adjon Önnek arra, hogy mit kell tennie és elvárhat a saját utólagos vízszigetelés fenntartásakor. Ezt a kollekciót gondosan úgy tervezték meg, hogy segítséget nyújtson az arzenáljában, hogy utólagos vízszigetelés készségeit nagyszerű utólagos vízszigetelés-rendszerré alakítsa.